Un jandarm a ținut neapărat să-și ducă munca și acasă. Astfel, de fiecare dată când intenționează să-și bată partenera, jandarmul Geo Lemandroi își cheamă în ajutor colegii, pentru un rezultat mai eficient. 

caldcudintiiingurajandarmi.jpg ”Nu de puține ori l-am văzut venind cu alți 7-8 jandarmi acasă, toți îmbrăcați în echipamentul de intervenție”, a povestit un vecin. ”Problema e că el nu are parteneră, ci doar o gonflabilă la care-i spune așa. De câteva ori i-a urlat să-i deschidă ușa, și cum asta nu s-a întâmplat, idiotul și-a spart singur ușa. Eu am încercat să-i explic că e stupid ce face, dar n-ai cu cine. E jandarm, n-are creier deloc.” 

Întrebat de ce insistă să-și bată partenera aproape zilnic, jandarmul s-a explicat imediat. ”De când lucrez la Jandarmerie, cele mai multe felicitări le-am primit pentru intervenția din 10 august 2018, când am bătut și gazat foarte mulți cetățeni pașnici”, a explicat el. ”Și mă gândesc că dacă o bat des pe partenera mea, care e tot timpul pașnică, sigur voi fi promovat de șefii mei sau de doamna Carmen Dan.”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Monday, 10.06.2019 09:16 Social

National Cinematografic