Camarazi adevărați! Un jandarm îşi bate partenera împreună cu colegii de la muncă

Un jandarm a ținut neapărat să-și ducă munca și acasă. Astfel, de fiecare dată când intenționează să-și bată partenera, jandarmul Geo Lemandroi își cheamă în ajutor colegii, pentru un rezultat mai eficient. 

”Nu de puține ori l-am văzut venind cu alți 7-8 jandarmi acasă, toți îmbrăcați în echipamentul de intervenție”, a povestit un vecin. ”Problema e că el nu are parteneră, ci doar o gonflabilă la care-i spune așa. De câteva ori i-a urlat să-i deschidă ușa, și cum asta nu s-a întâmplat, idiotul și-a spart singur ușa. Eu am încercat să-i explic că e stupid ce face, dar n-ai cu cine. E jandarm, n-are creier deloc.” 

Întrebat de ce insistă să-și bată partenera aproape zilnic, jandarmul s-a explicat imediat. ”De când lucrez la Jandarmerie, cele mai multe felicitări le-am primit pentru intervenția din 10 august 2018, când am bătut și gazat foarte mulți cetățeni pașnici”, a explicat el. ”Și mă gândesc că dacă o bat des pe partenera mea, care e tot timpul pașnică, sigur voi fi promovat de șefii mei sau de doamna Carmen Dan.”

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
10 iunie 2019 07:16
Citește mai mult despre: jandarm

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult