Cămătari nemiloși! Unui cocalar datornic i-a fost tăiată unghia de la degetul mic

Un cocalar trece prin momente cumplite, după ce un cămătar, supărat că nu și-a primit la timp de 12 ori datoria, i-a transmis acestuia un mesaj cât se poate de clar, lovindu-l unde îl doare mai tare: în unghia de la degetul mic.

„M-am împrumutat la cămătari pentru că n-aveam altă opțiune. Nici o bancă n-a vrut să-mi dea credit pentru ce voiam eu, adică un tratament foarte costisitor care ajută la creșterea de până la patru ori mai rapidă a unghiei de la degetul mic”, spune Manuel Rotaru, victima.

“După cum știți, în rândul cocalarilor, nu lungimea penisului contează – aici toți stăm prost, ați văzut ce mașini mari avem – ci lungimea unghiei de la degetul mic. Nenorociții mi-au tăiat-o chiar acum, când începusem să văd rezultatele. Toți cocalarii ar fi fost invidioși pe mine, acum sunt o rușine”, spune acesta.

Deși au făcut tot ce le-a stat în putință, medicii nu au mai putut să reatașeze unghia. „Din păcate, a ajuns prea târziu la noi, când unghia se afla într-o stare avansată de putrefacție, din cauza jegului de sub ea. I-am sugerat să-i transplantăm o copită de porc, măcar provizoriu, dar a spus că nu este suficient de murdară”, a declarat unul dintre medici.

Scris de Luchian
15 octombrie 2015 13:06
Citește mai mult despre: camatar cocalar unghie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult