Camerista agresată de șeful FMI: „Nu m-a violat cum trebuia”

Scandalul în care șeful FMI este acuzat de viol a scos la iveală amănunte terifiante. Avocatul care o reprezintă pe cameristă a declarat că femeia nu a fost violată deloc corespunzător de către Dominique Strauss-Kahn, de aceea va cere pedeapsa maximă pentru agresor.

După ce l-a identificat pe violator la poliție, camerista a povestit cu lux de amănunte cum a fost agresată sexual de către Dominique Strauss-Khan, sau Viorel cum i se mai spune: „Eram la hotel, practic îi făceam lui patul. A ieșit din baie dezbrăcat, cum l-a făcut mama lui, și a început să tragă de mine… Ce mai, l-am scăpat cu capul între picioare! Eu făceam patul în continuare, aşa că i-am zis: ‘Dominique, piciorul, Dominique! Dominique, îmi rupi piciorul!’ El tot trăgea de mine şi insista să încercăm şi altfel de viol, spunându-mi ‘ia-o că mor!’”

Dat fiind modul inacceptabil în care a decurs violul, camerista nu mai e dispusă la niciun compromis. „Dacă mă viola cum trebuie, îi ziceam: Du-te dracului, Dominique Strauss-Kahn, pe aici pe la Sofitel să nu mai dai.” Avocatul cameristei este deja sigur că va obţine o condamnare în instanţă: „Există probe materiale solide, sub forma unor cârpe pe care şeful FMI le-a lăsat pe sobă.”

 

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de TNR
17 mai 2011 07:00

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult