Campanie demarată de Realitatea TV în judeţul Vaslui: „În Realitate eşti mai rău!”

Realitatea TV a demarat o nouă campanie umanitară, pentru a veni în ajutorul oamenilor săraci din Vaslui şi alte judeţe ale Moldovei care nu îşi permit nici măcar o armă albă. Sub deviza „În Realitate eşti mai rău”, postul de televiziune a organizat în toată ţara puncte de colectare unde oamenii să doneze, după posibilităţi cuţite, topoare, satâre sau chiar simpli pari.

„Ne-a uimit de valul de entuziasm stârnit de această campanie”, declară organizatorii, „oamenii au strâns tot ce aveau prin casă tăios şi cu potenţial letal şi au adus. Ei au înţeles că în Vaslui sunt gospodării atât de sărace încât nu au un capăt de sfoară să-şi spânzure vecinul. Oamenii din întreaga ţară au decis să nu stea cu mâinile în sân în faţa absenţei complete a oricăror incidente violente în Vaslui în ultimele zile şi contribuie cu ce pot şi ei”

„Am primit cele mai diverse donaţii”, mai spun iniţiatorii campaniei „În Realitatea eşti mai rău”: „De exemplu, un copil ne-a adus briceagul său şi ne-a spus ‚Poate are alt copil mai multă nevoie de el, să-şi înjunghie învăţătoarea’. Vin însă şi oameni cu bani şi ne aduc săbii de Damasc, iatagane, săbii ninja, chiar panoplii întregi. Am strâns până acum peste 500 de tine de arme albe letale pe care le vom distribui din elicopter sătenilor din Vaslui şi din alte zone ale Moldovei aflate în nevoie”.

Scris de TNR
17 februarie 2012 08:02

Alte articole

Vezi mai mult