Campion la darts, angajat de un spital să facă injecţii de la distanţă

Medicii dezertează pe capete din spitale, sau cad victimă nemilosului coronavirus, dar soluții trebuie găsite pentru a face societatea să funcționeze în continuare în parametri optimi. De exemplu, la spitalul Sf. Ioan din Capitală a fost angajat campionul național la darts pentru a face injecții de la distanță.

„Hei, tot timpul am crezut că ăsta e un sport de drojdieri care nu au ce face în cârciumă, dar uite că am greșit. Am fost la spital să-mi fac injecțiile cu moldamin și nu că nu s-a atins doctorul de mine, nici măcar nu a intrat în cabinet, mi-a băgat-o din capătu holului”, a povestit Ion Toarcea, primul pacient care a beneficiat de serviciile campionului de darts.

De cealaltă parte, campionul a fost modest. „Nu este una din cele mai bune partide ale mele, a fost o lovitură de doar 7 puncte. Încă nu m-am obișnuit cu greutatea proiectilului și balansul. Mă voi antrena în continuare, sper ca până la finalul lunii să pot înfige de la 20 de metri o seringă direct în hemoroid. Pentru cauterizare, firește”.

Scris de Ef
2 aprilie 2020 08:04
Citește mai mult despre: spital

Alte articole

Vezi mai mult