TVR, o mare familie! Un angajat din TVR a ajuns la epuizare, pentru că e permanent agasat de diverse rude împreună cu care lucrează în televiziune. Nu e zi să nu treacă ba un văr, ba un unchi, cu diverse treburi personale, sau doar să-l salute, şi bietul om abia apucă să se odihnească la serviciu, pentru că de muncă nici nu poate fi vorba.marian_tvr.jpg

Marian Coltea are 40 de ani şi lucrează la TVR pe mai multe posturi, lucru care îi creează uneori probleme, pentru că trebuie să fie simultan în mai multe birouri.

“Rudele mele sunt în TVR încă de la înfiinţare. Din păcare uitaseră că fusesem angajat ca văr al unui director din resurse umane şi m-au mai angajat şi ca soţ, dar şi ca nepot al unui tapiţer, tot din TVR. De ziua mea anul trecut mi-au făcut o surpriză şi m-au angajat cameraman. Acum am 8 salarii, dar abia apuc să dorm 2-3 ore în timpul programului”, spune Marian Coltea.

Situaţia din TVR e atât de serioasă încât în regulament scrie clar că angajaţii nu au voie să facă sex între ei, nici măcar soţii, pentru că aceştia sunt probabil rude şi e pericol să apară descendenţi cu mutaţii genetice, pentru că există şi precedente: Stelian Tănase, fost director.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Ionut | Friday, 17.02.2017 13:25 Social

National Cinematografic