Candidatul Noua Dreaptă la Primăria Capitalei: „În două luni strâng toți irlandezii de pe stradă!”

Invitat la o dezbatere televizată pe teme electorale, liderul mișcării de extremă dreapta, Miklos Zelea Căldăraru a șocat pe toată lumea propunând o soluție tranșantă la problema irlandezilor din București: „E drept că nu sunt suficiente adăposturi pentru irlandezi și e bine că e așa. De fapt, bucureștenii care spun că spun că iubesc irlandezii sunt ipocriți, pentru că niciunul nu și-ar lua un irlandez acasă! Toți vin cu diverse scuze: ba că au copii mici, ba că irlandezii lasă păr pe canapea, că nu se înțeleg cu pisica soției ș.a.m.d.”

Deși moderatorul emisiunii a încercat să-l oprească, Căldăraru a continuat cu discursul său extremist: „Irlandezii au devenit o problemă pentru că noi i-am lăsat să se înmulțească necontrolat. Oamenii le dau de mâncare în fața blocului și apoi se plâng că-i mușcă. E timpul să ripostăm.”

Ceilalți candidați prezenți în studio au încercat să-l mai domolească pe Căldăraru, cu argumente ceva mai ponderate. „Cu toții vrem o capitală fără irlandezi, dar asta nu înseamnă că avem dreptul să ne jucăm cu viețile lor”, a spus candidatul PDER Gelu Pavăză. „Irlandezii au și ei suflet, imediat simt omul. E drept că în alte țări nu vezi irlandezi umblând liberi pe stradă, dar asta e pentru că acolo trăiesc oameni civilizați care știu să facă diferența dintre bine și rău.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
8 iunie 2012 16:06

Alte articole

Vezi mai mult