Canibal din Mediaș, blocat pe Facebook. ”Postam doar poze cu mâncare”

După cum îi spune și numele, Marcel e un biet canibal inofensiv din Mediaș. Și deși este evident că nu poate să deranjeze pe nimeni cu un astfel de nume, cerberii de la Facebook au fost de altă părere și efectiv i-au blocat accesul la contul personal. Motivul? Unul pueril, consideră Marcel Anibal.

”Mi-au spus că pozele mele nu respectă standardele comunității, deși eu nu fac altceva decât să pun poze cu ce gătesc. Milioane de oameni pun poze cu mâncarea lor preferată, dar dintre toți doar pe mine m-au blocat. Asta e o lipsă de respect nu doar la adresa mea, ci la a întregii comunități de canibali din Mediaș”, s-a plâns Marcel.

Anton Antropofagu, liderul canibalilor medieșeni, este la rândul său revoltat. ”Marcel este cel mai bun bucătar de carne umană pe care-l cunosc, este un artist desăvârșit și mi se pare o mare nedreptate că i-a fost închis contul de Facebook. Asta nu înseamnă, bineînțeles, că Marcel nu va găti în continuare pentru comunitatea noastră, dar e rușinos că nu se pot bucura de preparatele sale, măcar vizual, și alți oameni ca noi.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
12 octombrie 2020 18:47
Citește mai mult despre: canibal facebook Mediaș

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult