Scene de o violenţă ieşită din comun într-o clădire de corporatişti din Pipera, unde două triburi s-au sfâşiat de foame, pentru că pizza a întârziat. Experţii dau vina pe comanda făcută târziu, dar şi pe modificările numeroase: “Păi sigur, Graţiela a vrut sos picant fără gluten, şi juniorul ăla de la IT a zis că vrea cu leurdă în loc de rucola. ‘Ţi-ai dracu’ de moftangii!”, ar fi comentat Lili, de la conta.canibalism_pipera.jpg

Pentru că pizza tot nu venea, s-a încercat o manevră disperată, a fost trimis un regional area manager la cantină, unde a încercat să se bage în faţă la coadă, dar a fost linşat şi sugrumat cu badge-urile de gloata hămesită.

Unii au sunat la 112 să le paraşuteze nişte covrigi pe acoperişul clădirii, dar operatorii erau în pauză de masă, aşa că disperarea s-a instalat în toată clădirea. De foame, cineva a mâncat zaţul din cafetieră, dar şi un ficus. Până la urmă a fost tras la sorţi un corporatist care a fost mâncat de ceilalţi, însă chiar şi aşa au fost discuţii, pentru că cei de la HR spuneau că ar fi trebuit să-l mănânce pe cel mai gras: "Asta înseamnă să foloseşti resursa umană!"


beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de TNR | Thursday, 13.06.2019 14:16 Social

National Cinematografic