Caniculă! Ca să se răcorească, românii sună la bancă să întrebe cât mai e rata

Foarte mulți români au găsit o metodă inedită de a se răcori în aceste zile caniculare iar avantajul este că metoda e și foarte ieftină. Pe la prânz, când începe vipia, românul pune mâna pe telefon și sună la bancă să întrebe cam cât mai e rata la apartament.

„Am sunat într-o zi și am simțit imediat un fior rece pe șira spinării. Doamna de la bancă mi-a spus să stau liniștit, atunci am înghețat. Că momentan nu sunt probleme, că au mai sunat și alții și că sunt un client important și lor le pasă de mine. Când am terminat conversația aveam deja frisoane”, a povestit Iancu Dan, un om cu un credit imobiliar la bancă și un card de cumpărături.

Cei care simt chiar că le e cald rău de tot pot suna la bancă și cere detalii mult mai interesante, cum ar fi o estimare la cam cât vor fi ratele din septembrie, sau din ianuarie anul viitor. Totodată, tot pentru răcorire, pot citi prin presă toate știrile în care angajați ai băncii fug cu banii clienților, fără greș vor găsi și banca la care-și țin ei economiile.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

20 iulie 2022 08:23
Citește mai mult despre: banca frig rate

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult