Caniculă în București! Primăria intervine cu raclete pentru a dezlipi oamenii de pe asfalt

Mai mulți bucureșteni au sunat astăzi la 112 pentru a cere să fie dezlipiți de pe asfaltul din capitală, unde au rămas fixați în urma caniculei. Echipaje mixte polițiști-angajați ai primăriei au intervenit cu raclete și spacluri pentru a extrage oamenii blocați în trafic.

„A trebuit să intervenim rapid, pentru că dacă se face seara se răcește asfaltul și trebuie să-i scoatem cu dalta din trotuar. Am avut și incidente, un pensionar înfipt până la subsoara paltonului în asfalt ne-a atacat spunând că are treabă la circa financiară, să depună un dosar pentru ajutor de căldură. L-am lăsat acolo și l-am suflat cu bronz, l-am declarat bust al lui Cervantes”, a declarat Constantin Dragomirescu, inspector în Primăria București.

Constructorii recomandă ca pe caniculă să nu ieșim din casă fără un levier, o minibormașină de voiaj și, dacă mai e loc în sacoșă, câțiva metri de sfoară cu o ancoră la capăt. „Dacă simțiți că se mișcă asfaltul sub dumneavoastră, scoateți repede sfoara și aruncați spre cel mai apropiat stâlp, apoi vă trageți lent la suprafață”. Totodată, specialiștii mai recomandă să avem la noi tot timpul o sticlă de băuturică, să cinstim pe salvatori.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
20 iulie 2015 16:07

Alte articole

Vezi mai mult