Căsătoriile homo ar putea fi curând legale şi la noi în ţară, însă măsura riscă să fie un dar otrăvit pentru comunitatea LGBT! Surse din Parlamentul României au transmis că ar urma să fie permise doar nunţile gay, nu şi divorţurile gay, capcana sadică fiind tot o propunere a Coaliţiei pentru Familie.

gay_dar_fara_divort.jpg

“Aveţi mare, mare grijă”, i-a sfătuit pe homosexuali un parlamentar care a preferat să-şi ascundă identitatea. “Ăştia au stabilit să vă lase să vă căsătoriţi, totul o să vi se pară grozav, o să fiţi fericiţi o vreme... Pe urmă, pac! - ne pare rău, divorţurile gay sunt ilegale. Oi fi eu hoţ, pesedist, jigodie, dar aşa o pedeapsă n-o doresc nici celor mai păcătoşi dintre sodomiţi!”

Chiar şi reprezentanţii Bisericii sunt de acord că o asemenea măsură ar fi exagerată. “Noi susţinem doar uciderea lor cu pietre, şi de acolo să-i judece Domnul. Nu putem să ne substituim justiţiei divine şi să-i condamnăm direct la flăcările Gheenei!”, a declarat Marcian Polovragi, preot din sectorul 4 al Capitalei.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Thursday, 13.07.2017 20:04 Social

National Cinematografic