Capitala civilizaţiei. 3 controlori Ratb au ajutat un pensionar să coboare, deşi nu vroia

Călătorii din autobuzul 235 au aplaudat vreme de câteva stații gestul unor controlori care, mânați de o politețe ieșită din comun, au ajutat un pensionar să coboare din autobuz, deși acesta nu vroia neapărat acest lucru. Pensionarul a fost luat pe sus și depus în prima stație, pentru că ocupa locul a trei tineri care chiar aveau de mers la muncă. 

„Au fost ca niște brute, m-au întrebat prima dată dacă am bilet. Le-am spus că n-am bilet, că aici e autobuz nu cinema”, spune pensionarul care a fost coborât din autobuz. Acesta a reclamat controlorii la Protecția Consumatorilor, RATB și Casa de Pensii București. 

Conducerea regiei de transport a transmis un comunicat de presă în care spun că problema va fi studiată îndeaproape și cu toată serozitatea specifică acestei instituții. „„RATB s-a autosesizat în legătură cu acest caz, iar o comisie de disciplină cercetează echipa de control implicată în incident, în conformitate cu prevederile Codului Muncii şi ale Regulamentul intern. Pe perioada cercetărilor, cei trei controlori au fost retraşi din traseu. Măsurile care vor fi luate faţă de aceştia vor fi comunicate ulterior”.

Totodată, șefii RATB au spus că, întrucât a fost un caz de politețe, controlorii nu vor fi sancționați iar directorul Regiei va primi o primă. 

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

1 februarie 2016 16:44
Citește mai mult despre: controlori pensionari RATB

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult