Capitala renunţă la iluminatul public! Un aditiv fosforescent va fi pus în mâncarea pentru câini

Adio, becuri costisitoare! În aplauzele consilierilor săi, primarul Sorin Oprescu a propus aseară o metodă infailibilă de a aduce lumina pe toate străzile Capitalei, obligându-i pe toţi producătorii de mâncare pentru câini să adauge în compoziţia acesteia un compus chimic fosforescent.

Astfel, spune Oprescu, bucureştenii se vor bucura de “nenumărate surse de lumină plăcută şi odihnitoare” pe toate trotuarele şi aleile. “În plus, le vom putea şi ocoli cu succes, ca să nu ne mai trezim noaptea cu ghetele pline de… ah, e genială ideea asta. Cum de nu mi-a venit mai devreme?”

În cadrul primelor experimente cu mâncarea de câini luminescentă, un Labrador plimbat seara în Cişmigiu a reuşit să împânzească tot parcul cu beculeţe, în nici 30 de minute. “O feerie! Au sclipit până dimineaţa şi nu s-a consumat nici un strop de electricitate!”, povesteşte primarul.

O lege obscură îi obligă pe locuitorii Capitalei să strângă licuricii lăsaţi de animalele lor, însă Oprescu promite că nicio amendă nu-i va viza de acum încolo pe cei care nu o fac. “Ce barbar şi-ar dori să ţină întreg oraşul în întuneric?”, s-a întrebat edilul şef în timp ce amesteca o pungă de Chappi cu un săculeţ de fosfor.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
16 ianuarie 2015 09:46
Citește mai mult despre: Bucuresti caini lumina Oprescu rahati

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult