Captura de cocaină din Deltă, previzibilă. Unde sunt peşti sunt şi droguri!

Procurorii DIICOT au explicat într-o conferință de presă cum au ajuns la asemenea captură record. „E vorba de fler și de tehnici investigatorii specifice. Am plecat de la regula din manual, că acolo unde sunt pești sunt și droguri, iar un coleg de la Mila 23 ne-a spus că e plin de pești pe-acolo și sunt și mai mulți înspre mare”, a explicat Iorgovan Popescu, șef birou DIICOT regiunea Est.

Ancheta este în continuă desfășurare, procurorii susținând că trebuie dusă până la capăt, până sunt găsite și curvele. „Căutăm o șalupă normală, în care doar femeile sunt cu fundul în sus, nu întreaga ambarcațiune. Am extins aria de căutare până la 10 kilometri în largul mării”. Navetele pazei de coastă a început deja să inspecteze ambarcațiunile suspicioase, adică toate vasele plutitoare care nu vin din China.

Cocaina găsită de oamenii legii este, conform acestora, de foarte bună calitate, singura problemă e că are foarte multe oase. „Acum aveți și explicația pentru care șalăul costă atât de mult la supermarket”.

Scris de Eftimie
26 martie 2019 13:03

Articole asemanătoare

Vezi mai mult