CIA trage un semnal de alarmă faţă de radicalizarea accelerată a românilor. Motivaţi de ura faţă de funcţionarii corupţi şi de hoţia generalizată din ţară, românii devin jihadişti după ce intră pe site-uri precum ANAF sau Ghişeul.ro, unde văd ce taxe trebuie să plătească, deşi nu primesc nimic în schimb.fals_terorist.jpg

După doar 5 minute pe site-ul ANAF, unde încerca să afle ce formular trebuie să completeze, un român a intrat cu camionul într-un pod de cale ferată, producând pagube de câteva milioane de euro. Un alt român, care trebuia să achite taxa de gunoi la sectorul 4, a făcut greşeala să intre pe site-ul de taxe locale, sfârşind prin a dinamita un viaduct.

Cei mai mulţi se rezumă însă la acte minore de terorism, respectiv harponează morsele de 300-400 kg care stau în spatele ghişeelor şi spun: “vă lipseşte ceva din dosar”, “nu la noi”, “reveniţi luni”, sau “mergeţi la ghişeul 3”.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Monday, 20.08.2018 13:47 Social

National Cinematografic