Care luptă anti-corupţie? Epava de la Costineşti a trecut ITP-ul şi anul ăsta!

Are noxele uşor peste limită, dar a trecut! Nava Evanghelia, eşuată de câteva decenii la Costineşti, a trecut ITP-ul şi anul ăsta. Cu emoţii, dar cu o atenţie modică. Băieţii care i-au rezolvat inspecţia spun că: “N-am cerut multă şpagă, că doar nu e Opel Astra H, maşină care n-ar trece ITP-ul nici dacă ar fi nouă”.

“Proprietarii ne-au zis că au pierdut cartea de identitate a epavei, dar nu a fost problemă. Le-am zis să vină un pic mai târziu, că sunt inspectorii pe traseu şi să aibă mărunt la ei. Aşa zicem noi când vrem şpagă, ne-a învăţat şi pe noi un medic la care am fost ca să ne rezolvăm un dosar de handicap, să parcăm mai uşor”, explică Gică, mecanic ITP.

Mecanicii de la ITP spun că testarea frânelor ar fi fost inutilă, pentru că epava e fixată în nisip. Sistemul de direcţie n-a putut fi găsit, pentru că au furat nişte ţigani cârma pentru fier vechi.

Poliţiştii din Costineşti cunosc situaţia epavei, dar spun că n-au ce face: “Are holograma de la RAR, e omologată, de ce să ne luăm degeaba de oameni? Ştim că n-are trusa medicală, triunghiul reflectorizant e expirat şi extinctorul e gol, dar ce să ardă la ea, că e 100% fier. Alţii au talon făcut în Paint, sau înmatriculează epavele pe Bulgaria”. Voci de pe plajă spun însă că poliţiştii au şezlong asigurat lângă epavă şi se fac că nu o văd.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
22 iulie 2018 12:15
Citește mai mult despre: costinesti epava ITP

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult