Alertă falsă în Berceni! Așa-zisele probe cu agent termic făcute de RADET  s-au dovedit a fi o făcătură, potrivit unui comunicat de azi. De fapt, un angajat a folosit instalaţia de încălzire a orașului ca să facă ţuică și cazanele au duduit o seară întreagă. Un locatar norocos care şi-a aerisit caloriferele chiar în timpul falselor probe confirmă: ”Am scos o găleată de ţuică, am băut-o cu instalatorul. Nu mi-a mai cerut bani”.tuica_radet.jpg

Angajatul RADET a utilizat fără autorizație cazanele de la CET și a folosit caloriferele bucureştenilor pe post de cilindru de condensare pentru țuică, lucrând în cârdășie cu un alt angajat, care scotea țuica pe la țuțuroiul principal de evacuare din Balta Albă.

Surse din RADET spun că probele de încălzire vor continua şi la noapte. Conducerea RADET a decis să nu arunce țuica din calorifere, ci să o mai bage încă o dată prin cazane, să scoată pălincă de 45 de grade, care va fi ulterior comercializată prin lanțul de administratori de bloc.

Directorul RADET avertizează: ”Ca orice ţuică de casă, țuica RADET conţine şi puţin antigel. Partea bună este însă că locatarii care au calorifere de fontă nu mai trebuie să le spele, pentru că ţuica le face ca noi”.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Tuesday, 10.10.2017 08:16 Social

National Cinematografic