Ministrul de Interne a tras o sperietură groaznică sâmbătă seara, când a văzut că jandarmii au folosit gaze lacrimogene pe National Arena, în timpul unui meci de liga a IV-a. Creier de Teleorman, ea a făcut imediat legătura între gazele jandarmilor și armele chimice ale sirienilor și era cât pe ce să leșine la gândul că România va fi următoarea țintă a bombelor americane.

carmen_dan_panicata_rachete.jpg ”Aoleo, ne atacă americanii!”, a urlat Carmen Dan. Viorica Dăncilă, cuprinsă de spaimă, zvârli foile cu ce avea de citit pentru a doua zi cât colo și o întrebă panicată: ”Ce ai, Carmen, ce-ți este?”. ”Doamna premier, ne atacă americanii! Vezi imaginile cu jandarmii care dau cu gaze? Dacă văd americanii că avem așa ceva, ne bombardează și pe noi ca pe sirieni”, i-a replicat panicată Carmen Dan.

Cu ochii pironiţi la imaginile cu jandarmi din ecranul televizorului şi cu mânile încleştate, de parcă le legase cineva, începură a boci amândouă, ca nişte smintite, de clocotea clădirea Guvernului. Într-un final, Carmen Dan a avut o idee. ”Toate gazele lacrimogene deținute de Jandarmerie să fie distruse imediat!”, a ordonat teleormăneanca din fruntea ministerului de Interne, decizie aprobată pe loc și de șefa Guvernului, teleormăneanca Viorica Dăncilă.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Calin | Sunday, 15.04.2018 23:45 Social

National Cinematografic