Carmen Dan, panicată: ”Aoleo, o să ne bombardeze americanii, c-au dat jandarmii cu gaze lacrimogene!”

Ministrul de Interne a tras o sperietură groaznică sâmbătă seara, când a văzut că jandarmii au folosit gaze lacrimogene pe National Arena, în timpul unui meci de liga a IV-a. Creier de Teleorman, ea a făcut imediat legătura între gazele jandarmilor și armele chimice ale sirienilor și era cât pe ce să leșine la gândul că România va fi următoarea țintă a bombelor americane.

”Aoleo, ne atacă americanii!”, a urlat Carmen Dan. Viorica Dăncilă, cuprinsă de spaimă, zvârli foile cu ce avea de citit pentru a doua zi cât colo și o întrebă panicată: ”Ce ai, Carmen, ce-ți este?”. ”Doamna premier, ne atacă americanii! Vezi imaginile cu jandarmii care dau cu gaze? Dacă văd americanii că avem așa ceva, ne bombardează și pe noi ca pe sirieni”, i-a replicat panicată Carmen Dan.

Cu ochii pironiţi la imaginile cu jandarmi din ecranul televizorului şi cu mânile încleştate, de parcă le legase cineva, începură a boci amândouă, ca nişte smintite, de clocotea clădirea Guvernului. Într-un final, Carmen Dan a avut o idee. ”Toate gazele lacrimogene deținute de Jandarmerie să fie distruse imediat!”, a ordonat teleormăneanca din fruntea ministerului de Interne, decizie aprobată pe loc și de șefa Guvernului, teleormăneanca Viorica Dăncilă.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Calin
16 aprilie 2018 00:45
Citește mai mult despre: americani Carmen Dan Dancila jandarm

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult