Carmen Hara refuză să ia legătura cu Cornel Fugaru

Moartea lui Cornel Fugaru a lăsat un gol de informație în jurul morții sale. Aura de mister este alimentată și de faptul indiscutabil că, de când a murit, nimeni nu mai știe nimic despre el. În plus, Carmen Hara este în concediu și nu e de acord să dea relații despre proaspătul decedat în timpul ei liber.

Conform graficelor de audiență, moartea lui Cornel Fugaru a fost o tragedie absurdă, un eșec total. Artiștii români rămași în viață au făcut tot ce au putut, au intervenit telefonic pe la emisiunile de știri dar fără niciun rezultat. Moartea lui Cornel Fugaru va rămâne în inimile noastre ca un regretabil fiasco, care nu folosit nimănui.

Din cauză că artistul a suferit în tăcere, moartea lui Cornel Fugaru a părut cumva naturală. „Adevărul e că n-am știut să profităm de perioada de convalescență a compozitorului, iar acum plătim prețul”, ne spune plin Dan Diaconescu plin de indignare justă. „Este revoltător că după 20 de ani de presă liberă încă nu am învățat să exploatăm cancerul. În ultima vreme se moare destul de aiurea, ca Fănuș Neagu de exemplu. Până când o să ne mai batem joc de valorile noastre?”, se întreabă retoric patronul OTV.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de TNR
14 iulie 2011 14:24

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult