Carmen Harra acuză SRI că-i ascultă convorbirile cu spiritele celor decedaţi

Clarvăzătoarea Carmen Harra a lansat azi un atac dur la adresa SRI-ului, instituţie pe care o acuză că îi ascultă de mai bine de un an convorbirile pe care le are cu spiritele persoanelor decedate.

„Mi-am dat seama că sunt ascultată după o discuţie cu Măruţă. Tocmai vorbisem cu spiritul Mădălinei Manole şi încercam să vând informaţiile obţinute. Replica lui Măruţă m-a lăsat mască: «Informaţiile astea le am deja, le-am primit printr-un mail anonim». Am încercat pe urmă să scot un ban cinstit de la tabloide, dar aveau şi ei informaţiile. În acel moment am intrat la bănuieli”, a spus Carmen Harra.

Clarvăzătoarea spune că a contactat-o în aceeaşi zi pe Mădălina, care i-a spus că nu a vorbit cu nimeni altcineva în afară de ea. „În acel moment am fost sigură că sunt ascultată de SRI. Sunt singura care a vorbit cu Mădălina, doar cineva care îmi asculta convorbirile putea afla ce am discutat cu ea”, a explicat clarvăzătoarea.

Din informaţiile noastre, SRI a luat decizia de a o asculta pe Carmen Harra după ce mai multe persoane s-au plâns că aceasta a încercat să ia legătura cu spiritele lor deşi încă erau în viaţă.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
13 mai 2011 14:05

Alte articole

Vezi mai mult