Carnagiu la Moghioroş. Un pensionar a spulberat un Oltcit pe trecerea de pietoni

Ambulanțele au fost chemate chiar din prima oră a dimineții în zona pieței Drumul Taberei (Moghioroș) din București unde un șofer imprundent a provocat un carambol cu victime. Acesta nu a adaptat viteza la condițiile de drum și a intrat cu Oltcitul într-un pensionar care traversa strada în drum spre piață.

Mașina a fost distrusă în urma impactului, ricoșând din pensionar într-un chioșc și de-acolo spre alte trei mașini parcate, distrugându-și tabla aproape în totalitate în urma coliziunii cu ștergătoarele de parbriz ridicate ca să nu înghețe pe geamuri. Șoferul a fost catapultat prin parbriz în stradă și a avut nevoie de îngrjiri medicale. „În urma impactului au rezultat daune materiale majore asupra vehicolului, reparația urmând să coste cel puțin 45 de lei”, au declarat reprezentanții firmei de asigurări.

Pensionarul implicat în accident s-a ales cu paltonul șifonat și a fost dus imediat la secția de poliție unde i-a ținut pe agenți în declarații și discuții vreme de trei ore. Polițiștii recomandă șoferilor imprudenți de Oltcit să circule cu atenție pe străzi, să pregătească mașina pentru condiții de iarnă și să aibă tot timpul la ei trusa de prim-ajutor, triunghi reflectorizant și o sârmă mai rezistentă în cazul în care întâlnesc pericole pe drum și este nevoie de reparații de urgență.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

28 noiembrie 2018 07:11
Citește mai mult despre: accident oltcit pensionar

Alte articole

Vezi mai mult