Cartea tehnică a femeii. Tu mă mai iubeşti?

Nu e de bine dacă ea ajunge să pună această întrebare. În momentul în care a apucat să pună întrebarea, răspunsul tău, care e, bineînţeles, un sincer şi pionieresc Da, va fi pe jumătate lovit de nulitate.

 

Întrebarea poate veni în urma filmelor văzute la Mall. Sînt acele filme care le strică pe femei, care distruge toată educaţia sănătoasă pe care tu, în reprizele meciurilor din prima Ligă, ai reuşit să le-o dai. La concurenţă cu tine apar acum profesori din străinătate: Ashton Kutcher, Ryan Reynolds sau Ben Stiller.

Dacă nu ai inspiraţia sau timpul s-o faci înainte de începerea filmului (de multe ori trebuie să lupţi cu alţi masculi la coadă pentru cutia ta de pop-corn şi porţia de nachos), fă-o imediat ce ai ieşit din sală, cît încă ai privirea înceţoşată de reprizele de somn (va crede că te-a afectat finalul), spune-i că o iubeşti. Dacă nu o vei face, exact cînd tu te ştergi pe blugi de grăsimea de pe pop-corn, o să auzi: “Tu mă mai iubeşti?”. În acest moment un Da hotărît nu mai e de ajuns, pentru că imediat îţi va urma: „Zi-mi, mai pe larg!”, sau – situaţie gravă, care riscă să degenereze: „Ce-ai simţit cînd m-ai văzut prima oară?”

Întrebarea – blestemată întrebare – îi mai stă pe buze de fiecare dată cînd prietenele ei suferă. Şi, Slavă Domnului, totdeauna suferă, pentru că ele, spre deosebire de ea, nu au avut norocul să dea peste un băiat aşa de bun. E plină lumea de nenorociţi!
Cînd sună o astfel de prietenă şi vezi că nu rîde din prima, nu o mai trimite în camera cealaltă pe motiv că Florin Costea a ratat din nou ca vita, pentru că e clar că sînt probleme.

 

Cîteodată ajutorul poate veni chiar din partea ei: „Mă iubeşti ca la început?” E ca şi cum ţi-a pus Dumnezeu mîna în cap: „Da, te iubesc ca la început.” Şi nici măcar nu minţi. Ai minţit atunci, la început.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Mihai
5 octombrie 2009 06:13
Citește mai mult despre: carte tehnica femei iubire

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult