Cârtița Phil: „N-am niciun respect pentru caracatița Paul”

După ce a ieșit din bârlog și a prezis încă șase săptămâni de iarnă în America, profetul meteo Punxsutawney Phil a făcut o declarație șocantă cu privire la caracatița Paul, fostul său rival: „Paul era un bou. Era un prezicător mediocru, fără coloană vertebrală, fără principii și fără păr” a spus meteorologul american.

Declarațiile jignitoare au continuat și pe blogul personal al cârtiței Phil. „Eu fac prognoze meteo de 120 de ani, dar niciodată nu mi-am folosit talentul la pentru beneficii materiale” a scris Phil. „Paul se prostitua, își folosea talentul la pariuri sportive. Plus că mai avea și alte vicii, era cam apucătoare și fuma ca șerpii”, a continuat acesta.

Invitat în emisiunea Previziunile zilei pe Antena 3, cârtița Phil l-a privit în ochi pe Niels Schnecker și i-a spus cu dezinvoltura sa caracteristică: „În general eu nu am încredere în animalele care fac previziuni. De exemplu, Carmen Hara asta a voastră mi se pare o impostoare. Doar de Busu îmi place, că are blana aia simpatică pe față.”

Întrebat cum procedează el însuși ca să facă previziuni, Phil a explicat cum și-a dat seama că iarna asta o să fie una grea: „Mâncasem niște alune vechi, pe care le păstram de astă toamnă, și am ieșit afară să caut un brusture. Spre surprinderea mea, mi-am văzut propria umbră, care se căca. Clar, o să avem o iarnă grea.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
7 februarie 2011 18:02

Alte articole

Vezi mai mult