Casa Christie’s, uimită că Da Vinci s-a dat cu 450 milioane: Noi am pus preţul ăla doar ca să-l reducem de Black Friday

Nu era clar că preţul fusese umflat artificial înainte de Black Friday? Casa de licitaţii Christie’s recunoaşte că nu i-a venit să creadă când un fraier chiar a cumpărat tabloul “Salvator Mundi” cu 450 milioane de dolari.

“Pentru mine a fost un şoc să aflu că prostia aia chiar s-a vândut. Ştiţi, noi am luat un da Vinci vechi care stătea prin depozit şi i-am pus preţul ăsta ridicol, ca să ne putem lăuda că l-am redus cu 90% de Black Friday. Nici 45 de milioane de dolari nu cred că face, că e resigilat”, spune sir Winston Cheddar, încărcător-descărcător de tablouri al celebrei case londoneze.

“Aşa fac toate casele internaţionale de licitaţii. Uitaţi-vă la Sotheby’s. Ăia aveau săptămâna trecută un Picasso de 10 milioane. Acum, înainte de Black Friday, e 50 de milioane, şi nici nu-ţi dau gratis un breloc de Brâncuşi, ca noi!”, se apără un alt angajat.

Cumpărătorul ţepuit cu sute de milioane de dolari spune că nu poate returna tabloul fiindcă a pierdut chitanţa, dar oricum nu avea această intenţie deoarece “e un tablou bun” şi  “aia e, se mai întâmplă”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
16 noiembrie 2017 14:39
Citește mai mult despre: Black Friday da vinci tablou

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult