Casa în care a fost „omorât” bin Laden e o hartă celebră din Counter-Strike

Echipa de Counter-Strike a Statelor Unite a demonstrat practic că uciderea lui Osama bin Laden este o farsă. Liderul echipei, Josh ”TheKilla” Foster a explicat că tot ce am văzut noi la televizor este de fapt un meci de Counter Strike pe harta de_dust_pakistan: „Noi jucăm de cinci ani pe harta asta, dar ne-am luat-o de fiecare dată când ne-am pus contra-teroriști. E foarte greu, te fac teroriștii de ți-e rușine să mai pui mâna pe maus.”

Conform explicațiilor date de expertul anti-tero, uciderea liderului Al-Quaida din prima încercare este practic imposibilă. Echipa de contra-teroriști nu câștigă decât dacă bagă cheat-uri ca să vadă prin pereți. „ Păi să intre Obama pe serverul nostru de CS și să vadă dacă poate să-l omoare pe bin Laden”, spune Foster.

Numai ca să ajungi să tragi în Osama bin Laden e foarte greu, dar gamerii americani au walkthrough: La intrarea în casa lui Bin Laden este un terorist cu shotgun-ul 2-2, care are damage foarte mare. Imediat după colț te așteaptă doi talibani cu Kalașnicoave. Nu treci de ei decât dacă dai un flash pe culoar și te ascunzi repede după cutie. Aici trebuie să ai un sniper cu AWP-ul urcat pe zid care să-i dea head-shot aluia din dreapta. Apoi dai o grenadă în clădire și tragi cu SG-ul din săritură. Până să treci de ușă, deja Bin Laden a pus bomba și a fugit cu ostaticii. Asta e, dai reload.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
3 mai 2011 16:05

Alte articole

Vezi mai mult