Cascada Bigăr a căzut pe un cocalar care spăla BMW-ul sub ea

Ies la iveală noi detalii despre prăbușirea cascadei Bigăr. Camerele video din zonă au surprins chiar înainte de prăbușire un cocalar care își spăla BMW-ul sub cascadă, și care a dispărut cu tot cu mașină după tristul eveniment. În momentul prăbușirii, cocalarul tocmai spăla preșurile sub jetul cascadei și se bănuiește că tocmai se întorsese de la vaci, că erau pline de bălegar.

Geologii și-au schimbat opinia după apariția acestei informații și spun că nu este exclusă intervenția divină. Alți experți sunt de părere că vibrațiile puternice de la subwooferul cocalarului ar fi dezintegrat roca din care era formată cascada, lărgind fisurile. Ar fi primul dezastru natural provocat de piesa ”Uită-te la mine”, a Prințesei de Aur.

Surse din comună spun că cocalarul cu BMW ar fi văzut cum cade primul bolovan din cascadă și, disperat, ar fi cerut ajutorul sătenilor, care însă l-au atacat cu pietre, după care s-a produs desprinderea bucății mari din cascadă și în sat s-a făcut liniște. Rudele cocalarului deplâng dispariția acestuia și spun că spăla mașina ca să-i facă poze și s-o scoată la vânzare pe Olx. ”Era din 2001, avea 78.000 km reali reali. Accepta orice test!”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
9 iunie 2021 08:37
Citește mai mult despre: Bigăr BMW cascadă cocalar

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult