Câştigătorii premiilor Coţcar, prima ediţie

Asociaţia Producătorilor şi Producătoarelor de Filmuleţe din România (APPFR) şi-a desemnat aseară, într-un cadru deloc festiv, câştigătorii primei ediţii a Premiilor Coţcar. Cu toate că prima noapte a coţcarilor s-a desfăşurat cu casa închisă, organizatorii nu sunt siguri că vor avea fondurile necesare pentru următoarea ediţie. Pentru noi câştigători sunt toţi cei nominalizaţi (lista lor o aveţi aici), însă doar unii au plecat cu Coţcarul acasă.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La categoria „Palm D’or si D’os de Palma”, premiul revine filmuleţui „Poliţist invectiv”, în care o învăţătoare face schimb de palme cu un poliţist.

 

 

„Cel mai bun actor pasiv într-un film de acţiune” a fost desemnat Cătălin Botezatu, cel care deţine rolul secundar în filmul cu ţâţa lui Bianca în pădure.

 

bianca_bote_sex_in_paduree

 

La categoria „Cea mai bună scenă de dragoste într-un film porno” s-a impus Monica Columbeanu, specialista în oral şi moşi.

 

 

La categoria „Cel mai bun manelar în ultimul hal”, Băsescu i-a luat faţa lui Guţă şi a plecat acasă cu premiul.

 

 

„Politica paşilor pierduţi” îl are câştigător pe Marian Vanghelie, pentru replica: „Da-l în p…ula mea pe Geoană!” Deecernarea acestui premiu a fost întârziată de Mircea Geoană, care s-a crezut învingător înainte de deschiderea plicului şi a urcat pe scenă pentru a-i mulţumi soţiei, „Mihaela, dragostea mea”.

 

 

La categoria „Efecte speciale”, Premiul „Plomba sexy” îi revine lui Sorin Oprescu.

 

 

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de TNR
8 martie 2010 06:09
Citește mai mult despre: cotcar decernare filmulete premii

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult