Casting! Se caută babe care ştiu să bocească în engleză pentru înmormântarea reginei

Ai peste 70 de ani, posezi o broboadă și poți plânge la comandă? Dacă da, probabil nu citești acest articol. Dar dacă totuși cunoști o babă cu astfel de semnalmente, fă-i un bine și anunț-o că a început Bocetul Reginei, un nou Talent Show mai tare decât Vocea României. Sunt căutate trei babe vioaie, disponibile pentru program prelungit în străinătate, mai precis la înmormântarea Reginei Angliei.

Concursul se va desfășura în regim fulger și vor fi trei probe. Prima probă, cea de vaiet. Fiecare babă înscrisa va trebui să impresioneze juriul cu câteva interjecții care l-ar băga chiar și pe Bacovia în depresie, dar atenție, în limba engleză. A doua probă, cea de bocit în versuri, va echivala cu un rap battle al bocitului în limba lui Shakespeare, ca între un Eminem funebru și un Dre mortuar. A treia probă, cea de creativitate, va solicita cel mai mult bocitoarele, care vor trebui să vină cu tipuri noi de jelit.

Juriul, format din cei mai triști oameni din România, adică Andi Moisescu și Cătălin Pândaru și cel mai morbid român, Raed Arafat, va fi greu de impresionat: ”Mă voi întoarce cu scaunul doar dacă voi simți că baba care bocește îmi sfâșie sufletul și mă face să solicit sinuciderea asistată, mai rău decât atunci când zice Olivia că mergem la un nou restaurant vegan”, spune Andi Moisescu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
16 septembrie 2022 17:33
Citește mai mult despre: Andi Moisescu babe bocit înmormântare regina

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult