Cât ghinion! După ce că erau blocaţi în trafic, unor şoferi le-au venit şi colindătorii la mașină

Mai mulți șoferi blocați pe Valea Prahovei s-au convins că nu degeaba se spune că un necaz nu vine niciodată singur. În timp ce înjurau politicienii că n-au fost în stare să facă o autostradă, sau măcar două benzi până spre stațiunile montane de pe Valea Prahovei, o veritabilă năpastă a apărut la geamul mașinilor: colindători.

”E aiurea rău să te prindă colindătorii în mașină, că nu poți să te faci că nu ești acolo. Acasă, de bine de rău, stingi lumina și lași impresia că nu ești acasă, dar în mașină n-a nici o șansă să te ferești de colindători. E ca o condamnare cu executare, efectiv n-ai ce face și trebuie să plătești”, s-a plâns unul dintre șoferii ghinioniști.

”Până în Poiană am prins la mașină vreo 30 de colindători, că mai mult am stat decât am mers, mama lui de trafic”, a izbucnit un alt șofer. ”La un moment dat, chiar l-am dat jos pe fi-miu din mașină și l-am pus să mă colinde la geam la fiecare oprire, ca să nu mă trezesc cu alți colindători. Dar nici așa n-am scăpat, că mergeau pe partea cealaltă a mașinii și o colindau pe nevastă-mea. Iar de plătit, evident, tot eu i-am plătit și pe ăia.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
24 decembrie 2015 13:17
Citește mai mult despre: colindatori Valea Prahovei

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult