Cât ghinion! Lui Trăistariu i s-a scuturat deja bradul și îi face implant de cetină

O fi ceva genetic! Mihai Trăistariu se plânge că bradul de Crăciun cumpărat recent i-a chelit groaznic, așa că a fost nevoit să-l ducă la o clinică din Istanbul, să-i facă implanturi de cetină. Procedura este foarte dureroasă pentru brad și costă 1 euro pentru fiecare cetină.

”La câteva ore după ce am pus globurile, am constatat un fel de luminiș în zona moțului. Tehnic, implantul e destul de simplu. Îi ia cetina de pe poale și i-o implantează în zona vârfului”, spune Trăistariu. Se pare că nu e un caz unic, în Istanbul vin avioane întregi cu bărbați al căror brad suferă de chelie. Unii exagerează, spune Trăistariu, și le implantează cetină de molid argintiu: ”Nu mi se pare normal. E suficientă cetina lui”.

Chelirea bradului l-a afectat pe Trăistariu, care își face multe selfiuri, atât îmbrăcat cât și nud, și mai multă lume începuse să comenteze: ”Ce e cu chelia aia la tine?”, spre oroarea lui Trăistariu: ”Nu era vorba de mine, era vorba de brad, eu am o coamă deasă, cum se poate vedea destul de clar în pozele în care îmi arăt penisul pe onlyfans”, a declarat Trăistariu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
15 decembrie 2020 08:55
Citește mai mult despre: brad chelie implant Trăistariu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult