Cât ghinion! Stephen Hawking a înviat și el după trei zile, dar a fost pus în mormânt fără cărucior și n-a putut ieși

După aproape 2000 de ani, iată, o nouă înviere! Doar că de data asta a fost cu ghinion. La trei zile după ce-a murit, a înviat și celebrul fizician Stephen Hawking, dar destinul i-a fost cât se poate de potrivnic: cum a fost pus în mormânt fără cărucior, fizicianul proaspăt reîntors printre cei vii n-a putut ieși de-acolo, astfel că a murit încă o dată la doar câteva zile după ce-a înviat.

Asta și pentru că n-a avut în mormânt nici măcar softul de vorbire, pentru a încerca să strige după ajutor. Practic, fără glas și fără posibilitatea de a se mișca, Stephen Hawking n-a avut nici o șansă se se bucure de înviere. Dacă adăugăm și faptul că a fost înviat cu tot cu problemele sale medicale care l-au ținut imobilizat 50 de ani, se poate spune că ghinionul marelui fizician a fost total.

”Un caz care ne arată cum n-ar trebui să se desfășoare o înviere. Păcat, mare păcat”, oftează reputatul om de știință Pierre de Cebal. ”Aș fi preferat ca an de an, în această perioadă a anului, dacă tot e să sărbătoresc o înviere, s-o sărbătoresc pe cea a lui Stephen Hawking. Și nici nu vreau să mă gândesc câte alte învieri e posibil să fi fost prost puse în practică de vreo divinitate neatentă, ca să nu-i spun altfel.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
10 aprilie 2018 07:17
Citește mai mult despre: Inviere Stephen Hawking

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult