Cât ghinion! Unui român i-a emigrat porcul în Canada și n-are ce tăia de Crăciun

Speranța în jumări și piftie de sărbători s-a năruit definitiv pentru un român care a aflat, recent, că porcul pe care se baza zilele acestea a emigrat definitiv în Canada. „Am găsit cocina goală, în dezordine, nu a lăsat nici măcar un bilet de adio”, a declarat românul rămas fără porc.

Canada a implementat de anul acesta un program care permite românilor să intre în țară fără vize, iar porcii s-au folosit de o portiță în lege care le dă cam aceleași drepturi ca și românilor. „Din punct de vedere a legislației internaționale, porcii și românii sunt cam același lucru, cu precizarea că porcii sunt priviți mai bine pentru că nu fac atâta mizerie, sunt utili și nu dau manelele tare”, a explicat Marius Stancu, expert în pașapoarte și vize.

În Canada, care este o țară extrem de progresistă, porcul nu va mai putea fi tăiat pentru mâncare decât cu acordul acestuia. Chiar și așa, pentru tăierea porcului este necesară ca mai întâi acesta să fie informat cu privire la drepturile sale, să fie făcut un referendum public pentru a stabili utilitatea gestului precum și niște analize pentru a afla dacă nu cumva este transexual sau altă minoritate, caz în care orice i se întâmplă este motivat de tirania patriahală toxică masculină. Cât privește românul, acesta va trebui să taie un vecin dacă nu are porc, să simtă și el că a tăiat ceva anul ăsta.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

23 decembrie 2018 11:09
Citește mai mult despre: Canada Ignat porc

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult