Cât tupeu! Apa Nova băga în apă o substanţă care dezactiva magneţii de contor

Sfidare la Apa Nova! Directorii au fost arestaţi pentru că au păgubit sute de mii de cetăţeni oneşti care au fost obligaţi să plătească facturi la apă curentă deşi aveau instalaţi magneţi pe toate contoarele! Cetăţenii au fost furaţi de cei de la Apa Nova şi de banii respectivi puteau să-şi cumpere ţuică.

Se pare că manevra era foarte complexă. Oamenii cumpărau fără să ştie magneţi de contor aparent “originali”, dar care erau fabricaţi de o firmă a unui consilier din Primăria Capitalei. Acesta, în complicitate cu cei de la Apa Nova, producea şi un anti-magnet lichid, care se băga prin conducte şi pornea contoarele.

„Când venea cu rugină, de fapt nu era rugină! Era anihilatorul de magneţi, care pornea contorul şi îţi înregistra în mod ilegal consumul. Am ajuns să suflăm în contor ca să-l dăm peste cap! Parcă am fi în Congo, ne obligă la chestii din astea! Ar face orice să le dăm bani pe apă, pe care o avem de la strămoşii noştri daci. Pe aer plătim taxă? Nu! Şi atunci, pe apă de ce am plăti?”, spune revoltat Victor T, din Bucureşti.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
25 septembrie 2015 15:20
Citește mai mult despre: Apa Nova contor magneti

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult