Caz rezolvat. Vasluianul declarat mort a zis că vrea să doneze la biserică şi a fost găsit viu imediat

Cazul vasluianului pe care tribunalele din România n-au reușit, din punct de vedere legal, să-l declare viu, întrucât în țara asta legile se iau foarte în serios, e pe cale de a fi rezolvat. Pe ultima sută de metri toate autoritățile au început să-l considere viu după ce acesta a zis că vrea să-și doneze averea la biserică. 

„A venit la noi mitropolitul, ăsta nou, nu ăla arestat pentru furat bani și nici ăla, pedofilul, altul. N-a rostit niciun cuvânt, a scos o lumânare din portofel, a aprins-o și s-a dus glonț la intrarea în biserică unde a pus-o la „vii”. Am înțeles imediat mesajul și i-am produs toate actele necesare pentru a dovedi că este viu, de la certificat de naștere, buletin până la o datorie neplătită la ANAF de 15 lei”, a declarat primarul localității Bârlad, unde a fost declarat mort omul. 

Autoritățile locale spun că e o mare onoare să vină chiar un șef al bisericii să-ți ceară atât de puțin lucru, pentru că de obicei popa vine la primărie și cere direct milionul de euro pentru biserică. „Omul și-a trecut imediat mitropolitul de partea lui când i-a zis că dacă învie donează toată averea bisericii, așa cum ar fi făcut și Iisus dacă n-ar fi fost sărac”. 

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

18 martie 2018 04:35
Citește mai mult despre: biserica mort Vaslui viu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult