Caz uimitor! Deşi doctorii nu-i dădeau mai mult de 6 luni, un tânăr trăieşte de 4 ani din jurnalism

Rudele şi prietenii deja începuseră să strângă bani ca să-l ajute financiar, dar un tânăr a răsturnat toat previziunile. E jurnalist de 4 ani şi încă supravieţuieşte! Surse din anturaj spun chiar că recent a fost văzut intrând într-un restaurant, dar venise să vândă pixuri şi să ceară resturile de la bucătărie.

“Mă descurc pentru că am fost ultima promoţie în care la jurnalism s-a făcut practică. Au fost 3 luni în care am locuit pe străzi, am adunat bani din cerşit şi am mâncat doar de pe jos. Această practică simula perfect viaţa unui jurnalist de după absolvirea facultăţii. Acum stau într-o garsonieră cu încă 8 colegi, jurnalişti şi ei, deci pot spune că trăiesc în lux”, spune jurnalistul Robert Acrişor, în timp ce aduna chiştoace în faţa cinematografului Scala.

Acesta spune că a avut chiar şi un job în ultimii 4 ani, dar din păcate a fost la Realitatea, şi n-a luat niciun ban. “Cel mai nasol a fost că în timpul cât am fost angajat la Realitatea nu am putut să încasez ajutorul de şomaj, pentru că mă trecuseră că am job. Asta a fost o mare lovitură”, a mai spus jurnalistul.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
24 martie 2015 17:58
Citește mai mult despre: jurnalist realitatea saracie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult