Cazul românului care se hrăneşte doar cu pufuleţi a ajuns în atenţia presei străine

Un român de 28 de ani din Pipera a ajuns în atenţia tabloidelor britanice după ce a reieşit că acesta se hrăneşte doar cu pufuleţi de mai bine de 8 ani de zile, de când s-a angajat la o multinaţională din zonă. Cotidianul „The Sun” scrie că acesta refuză mâncarea gătită şi că este speriat de lumina naturală, preferând-o pe cea de birou.

„Am fost acasă de sărbători, la părinţi, şi i-am cerut mamei să-mi coacă nişte pufuleţi la cuptor. N-aveam poftă nici de cozonaci, nici de răcitură, cârnaţi sau mai ştiu eu ce alte mâncăruri de-astea care cad greu la stomac”, a declarat Desmond Tănăsescu, românul care are aceste gusturi culinare ciudate.

Jurnaliştii britanici sunt îngrijoraţi de dieta românului, mai mulţi experţi precizând că nu e bine ca un corporatist să mănânce pufuleţi pe stomacul gol. „Orice om cu scaun la cap ştie că o dietă bazată exclusiv pe pufuleţi poate fi dăunătoare dacă nu mai deguşti, măcar odată la trei zile, şi câte un borcănel de iaurt cu bifidus, să poţi pune slide-ul în PowerPoint cum trebuie”, concluzionează jurnaliştii britanici.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
10 ianuarie 2013 11:01

Alte articole

Vezi mai mult