La Săpoca, în județul Buzău, un pacient a omorât cinci pacienți cu un stativ de perfuzii și a rănit alți nouă, provocând valuri de șoc printre pacienții români. „Noi știam că la spital te omoară medicul, managerul cu manvrele lui, nu alți pacienți. Chiar nu e nimeni într-un spital românesc care să nu vrea să te omoare”, a întrebat Laurențiu Iancu, președintele Asociației Pacienților Români.

doctor-spital-sapoca.jpg

Încrederea românilor în sistemul de sănătate a scăzut și mai mult, aceasta aflându-se în momentul de față sub 5%. „Cel mai sigur loc din România este acum cimitirul, că acolo rar mai vine cineva beat să te scoată din mormânt și să te violeze. Dar atât, plus că nu-și pasă că ești mort deja”, spun specialiștii.

Ancheta de la spitalul Săpoca continuă, este identificat medicul care nu și-a făcut datoria și nu a omorât pacientul la timp. „Este foarte dificil să lucrezi cu nebunii că ăștia nu dau șpagă, nu te înțelegi cu ei”, a declarat un medic.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Monday, 19.08.2019 14:58 Social

National Cinematografic