Viața e uneori plină de surprize neplăcute! Dintr-un închipuit terorist cu planuri de a detona un o bombă impovizată la manifestația de 1 Decembrie de la Târgu Secuiesc, Beke Istvan Attila a devenit în mai puțin de o zi un simplu obiect sexual al colegilor de detenție.

teroristul_ungur_arestat.jpg ”Ce terorist ungur visați, noi îi zicem «fetița maghiară»!”, a confirmat Avrămuț Abrudan, coleg de celulă cu așa-zisul terorist ungur. ”Dar îi mai zicem și Bia, de la inițialele numelui. Acum că l-a mâncat în cur să se joace de-a extremistul în «Mișcarea de Tineret 64 de Comitate», am zis să-i dăm zilnic câte 64 de motive să-l mănânce în cur. Tot cu mișcare, doar că un pic altfel.”

Avrămuț Abrudan spune că el și colegii lui îi pregătesc și o surpriză ”fetiței maghiare”. ”Câțiva dintre noi am decis să ne facem tatuaje cu Avram Iancu în zona buricului, ca să-l vadă «fetița maghiară» pe crăișorul munților de fiecare dată când o punem la treabă. O să-l vadă pe Avrămuț al nostru atât de des, de o să-l viseze în fiecare noapte, mai ceva ca pe mă-sa sau Ungaria mare.”

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Calin | Wednesday, 02.12.2015 10:19 Social

National Cinematografic