Viața e uneori plină de surprize neplăcute! Dintr-un închipuit terorist cu planuri de a detona un o bombă impovizată la manifestația de 1 Decembrie de la Târgu Secuiesc, Beke Istvan Attila a devenit în mai puțin de o zi un simplu obiect sexual al colegilor de detenție.

teroristul_ungur_arestat.jpg ”Ce terorist ungur visați, noi îi zicem «fetița maghiară»!”, a confirmat Avrămuț Abrudan, coleg de celulă cu așa-zisul terorist ungur. ”Dar îi mai zicem și Bia, de la inițialele numelui. Acum că l-a mâncat în cur să se joace de-a extremistul în «Mișcarea de Tineret 64 de Comitate», am zis să-i dăm zilnic câte 64 de motive să-l mănânce în cur. Tot cu mișcare, doar că un pic altfel.”

Avrămuț Abrudan spune că el și colegii lui îi pregătesc și o surpriză ”fetiței maghiare”. ”Câțiva dintre noi am decis să ne facem tatuaje cu Avram Iancu în zona buricului, ca să-l vadă «fetița maghiară» pe crăișorul munților de fiecare dată când o punem la treabă. O să-l vadă pe Avrămuț al nostru atât de des, de o să-l viseze în fiecare noapte, mai ceva ca pe mă-sa sau Ungaria mare.”

Scris de Calin | Wednesday, 02.12.2015 10:19 Social

National Cinematografic