Ce-a fost și ce-a ajuns! Abia ce-a fost arestat și teroristul ungur a devenit deja ”fetița maghiară”

Viața e uneori plină de surprize neplăcute! Dintr-un închipuit terorist cu planuri de a detona un o bombă impovizată la manifestația de 1 Decembrie de la Târgu Secuiesc, Beke Istvan Attila a devenit în mai puțin de o zi un simplu obiect sexual al colegilor de detenție.

”Ce terorist ungur visați, noi îi zicem «fetița maghiară»!”, a confirmat Avrămuț Abrudan, coleg de celulă cu așa-zisul terorist ungur. ”Dar îi mai zicem și Bia, de la inițialele numelui. Acum că l-a mâncat în cur să se joace de-a extremistul în «Mișcarea de Tineret 64 de Comitate», am zis să-i dăm zilnic câte 64 de motive să-l mănânce în cur. Tot cu mișcare, doar că un pic altfel.”

Avrămuț Abrudan spune că el și colegii lui îi pregătesc și o surpriză ”fetiței maghiare”. ”Câțiva dintre noi am decis să ne facem tatuaje cu Avram Iancu în zona buricului, ca să-l vadă «fetița maghiară» pe crăișorul munților de fiecare dată când o punem la treabă. O să-l vadă pe Avrămuț al nostru atât de des, de o să-l viseze în fiecare noapte, mai ceva ca pe mă-sa sau Ungaria mare.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
2 decembrie 2015 11:19
Citește mai mult despre: 1 Decembrie Secuime terorist

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult