Ce atâta tevatură la UE? Un cuplu de homosexuali care au dat şpagă la Primărie sunt căsătoriţi legal de 5 ani!

În timp ce fraierii se adresează justiției europene, un cuplu de homosexuali din România și-au adus aminte rapid în ce țară trăiesc și, după ce au împărțit o șpagă prin primăria localității în care stăteau, s-au căsătorit legal și trăiesc împreună de mai bine de 5 ani. Homosexualii susțin că aceasta a fost varianta ieftină, că nu aveau bani de avocați să se lupte pentru drepturi la Curtea Europeană și nici din darul de nuntă nu aveau cum să acopere cheltuiala. 

„Mă tot consultam cu iubitul meu cum să facem, cum să ne descurcăm, că nu ne lasă legea să fim și noi europeni. După care mi-am adus aminte că am o mătușă care lucrează la primărie, ea știa pe cineva, care-l știa pe primar și uite-așa, din mână în mână, am dat câteva mii de euro și ne-a cununat primarul cu fanfara”, povestește Cătălin Creștinatu, tânărul homosexual care a reușit să se căsătorească legal cu alt bărbat. 

Cuplul susține că odată ce-au apărut dolarii în peisaj atitudinea autorităților s-a schimbat cu 180 de grade. „Primarul și-a pus peste cocarda tricoloră steagul gay și a și venit și la nuntă. Popa, când i-am fâșâit niște bani pe sub nas a tras o slujbă de tremurau pereții bisericii. La final ne-a pupat și pe gură pe-amândoi și ne-a urat să ne dea Dumnezeu sănătate, că cică Dumnezeu iubește pe toată lumea mai nou”, au spus homosexualii români. 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

5 iunie 2018 14:05
Citește mai mult despre: casatorie gay spaga

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult