Ce caută azi românii pe Google: „Când mai avem liber”

După o mini-vacanță istovitoare, numeroși români s-au întors astăzi la muncă rupți de oboseală, abia mai târându-și oasele. Cu ultimele puteri, conform datelor furnizate de Google România, aceștia au căutat să afle când se mai dau niște zile libere să se odihnească un pic.

„Merit și eu o vacanță că m-am spetit cu munca, nu se mai poate. Au venit și temperaturile calde, aș merge la mare, la distracție, dar n-aș zice nici nu unei excursii pe munte, undeva la o cabană mai retrasă. După cum știi am un job foarte stresant, sunt project manager, înainte eram desk assistant, și e mult de treabă zilnic, aproape că nu termin niciodată. Trebuie să mă mai întremez și eu un pic”, a povestit Marcel Constantin, un român care așteaptă cu încredere să se mai dea niște zile libere.

La nivelul coaliției de guvernare se poată zilele acestea o serie de negocieri cu toate forțele politice implicate pentru stabilirea unei noi zile libere în curând, sar să fie lunea sau vinerea, să putem face punte să mai iasă o minivacanță. „După un an epuizant, românii merită și un pic de relaxare”, a spus un oficial al Guvernului.

Cum ne vin ideile? Bea niște bere TNR și-o să afli. bereatnr.ro/shop

Scris de Ef
4 mai 2021 08:05

Alte articole

Vezi mai mult