Şoferii care au fost la benzinării în această dimineaţă au fost uimiţi să constate că au luat o ţeapă ceva mai mare decât de obicei, pentru că benzinarii au decis să afişeze preţurile în franci elveţieni. Noile preţuri par ceva mai mici, dar la casă te trezeşti că ai de dat până la 700 lei pentru un plin, din cauza cursului de schimb valutar exorbitant.benzinarie_franci_elvetieni.jpg

"Petrolul s-a ieftinit foarte mult şi noi suntem obişnuiţi cu profituri imense. Noi nu putem accepta mai puţin de 1 miliard de Euro profit anual. Sigur, petrolul se extrage de aici, e al românilor, benzinăriile sunt ale românilor, angajaţii sunt români şi maşinile sunt româneşti, dar banii trebuie să ajungă la Viena. E normal să facem orice pentru a obţine profituri imense", spune Hans Mantzoger, reprezentant OMV.

Benzinarii spun însă că trecerea la preţuri în franci e una temporară, şi în momentul în care cursul francului scade, vor trece imediat la preţuri în lire sterline.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Monday, 19.01.2015 17:52 Social

National Cinematografic