Ce este Orașul de 15 minute? Cei din Militari nu vor mai avea voie în București

Gata cu conspirațiile! Legea Orașului de 15 minute nu e nicidecum o ghetoizare a zonelor urbane, sau transformarea lor în pușcării. De fapt, legea e o propunere de bun simț care va interzice gherțoilor din Militari Residence să se mai deplaseze spre zone centrale ale Bucureștiului, din moment ce au la dispoziție tot ce le trebuie acolo la ei.

După intrarea în vigoare a legii, locuitorii din Militari vor putea fi legitimați oriunde în București și dacă sunt prinși fără să aibă asupra lor o invitație de la un bucureștean adevărat vor putea fi deportați în Buzău sau alt județ moldovenesc de unde s-au mutat la periferia Capitalei.

”E un pas înainte spre normalitate”, spun bucureștenii, care s-au săturat să vadă migranți din Militari peste tot. ”Mai nou au început să spună că la Lujerului nu e Militari, ci e Politehnica, sau Cotroceni Vest. N-am văzut în viața mea așa tupeu. Ce urmează? Să zică și ăila din Berceni că sunt din Tineretului Sud. Să rămână frate la ei acolo!”, spune Marian, din București.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
12 mai 2023 11:47
Citește mai mult despre: lege Militari oraș

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult