Ce face fetele, vinde dresuri?

Aflat în trecere prin Piaţa Moghioroş, mi-a atras atenţia o tanti, undeva la 60 de ani, care îşi promova produsele cu următorul slogan “Dresuri de Sibiu, fetele!”

Problema e că media de vîrstă a “fetelor” ce se perindau pe lîngă ea era undeva în jur de 65 de ani (tocmai trecuse o tinerică de doar 50 de ani, că altfel media de vîrstă bătea sigur spre 70).

Eu ştiam că dresurile se adresează unei cu totul alte categorii de vîrstă, unor persoane feminine cărora le poţi spune fete fără să pui ghilimele. Ajuns acasă, am dat preventiv un search pe Google, mă gîndeam că poate reţinusem eu aiurea ce-s alea dresuri. Evident, nu m-a interesat teoria dresurilor, am dat direct pe poze. Moment în care mi-am dat seama că, într-adevăr, nu ştiu ce-s alea dresuri. Mă rog, nici precupeaţa din Moghioroş nu nimerise nişa adecvată pentru dresurile de Sibiu, dar asta nu scuză cu nimic ignoranţa mea în domeniu. Pe rîndul trei, la poziţia trei, o imagine mi-a atras brutal atenţia: o individă într-o poziţie lascivă promova ceva ce părea a avea legătură cu dresurile:

Setea de cunoaştere m-a făcut să dau click pe imagine, să vad exact despre ce e vorba. Am descoperit următorul produs:
Despărţitor de labii alb /dresuri
67,95 RON
Creaţi senzaţii incredibile pentru doamne bizare! 4 portjartiere ajustabile cu cleme pentru labii plus o pereche de dresuri cu portjartiere negre. 100% poliester.

despartitor

În acel moment am renunţat la demersul meu cultural, am realizat cu amărăciune că nu deţin suficient intelect pentru a pătrunde conceptul de dresuri. Poate doar dacă dau un anunţ la matrimoniale, gen “Doresc cunoştinţă doamnă bizară, deţinătoare de cleme pentru labii. Rog seriozitate.” Dar parcă, totuşi, nu m-aş risca, poate îmi răspunde cineva şi ajung să fiu alergat cu biciul prin casă.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
23 septembrie 2009 05:06
Citește mai mult despre: dresuri moghioros pensionari

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult