Ce faci SRI, dormi? Ungurii au un grup de WhatsApp unde pun la cale furtul Ardealului

Opriți totul! Surse din sfera serviciilor au descoperit o amplă rețea subterană de sorginte maghiară, prin care se pune la cale furtul Ardealului. Deși până în prezent au existat zeci, poate sute de conspirații referitoare la raptul provinciei noastre istorice, conspirația de față este reală și e în plină desfășurare.

”În timp ce lângă noi ungurii conspiră de zor, Serviciile nu fac nimic”, acuză Marian Coltea, român patriot. El spune că în ultima vreme s-au intensificat refuzurile de pâine la magazinele cu vânzători maghiari și la casele de marcat ungurii își fac cu ochiul între ei, sau trag de mustăți, semne secrete ale conspiratorilor. Tot el suține că a primit din greșeală de la un ungur planuri secrete de invazie, după care ungurul a zis ”Scuze, am greșit grupul”.

Concret, iată conversații obținute de oamenii noștri infiltrați în grupul ”Vesszen Trianon, Erdély magyar föld!”, cu sprijinul unui traducător mongol. Se poate observa cum ungurii condiționează intrarea în Schengen de cedarea Ardealului. Participanții la grup enumeră metodele prin care vor să distrugă moralul românilor și să le fure Ardealul. Se pare că pe grup există și trolli, care sugerează să se strângă un fond al Ardealului și cu banii să se schimbe perdelele la toate bisericile maghiare.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
20 martie 2023 11:56

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult