Ce femei? Bărbaţii au vise erotice în care vine curierul cu comanda de Black Friday

Așteptarea coletului comandat de Black Friday produce asupra bărbaților români niște efecte de-a dreptul bizare. Aceștia nici nu mai visează femei și nu se pot gândi decât la curieri. Mai mult, au început să agațe curieri pe stradă sau în trafic și să se dea la ei, în speranța că poate e la ei coletul.

Mioara Papuc, româncă din Berceni, susține că soțul ei vorbește în somn în ultimele 2 nopți. Biata femeie descrie conversația soțului, purtată cu o voce sexy, languroasă: ”Alo? Da, iubitule. Ești curierul meu? Sunt acasă, da. Pe la ce oră să te aștept? Sigur. Pentru tine sunt mereu acasă. Te aștept cu chestia aia frumoasă. Da, vreau să mi-o dai. Da! Semnez! Semnez orice!”. Mioara Papuc spune că nu e natural ca un bărbat să viseze curieri.

Situația e la fel în mii de alte cazuri. Bărbații au vise umede cu fel de fel de curieri, spre disperarea femeilor. Aceștia tresară când le sună telefonul și sunt dezamăgiți și furioși când e amanta, precum în cazul lui Marian Coltea, un bărbat din București: ”Ți-am zis să nu mă mai suni, cretina dracului! Aștept un telefon important de la un curier! Șomâldoaco!”, a urlat Marian Coltea recent în telefon.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
22 noiembrie 2016 06:11

Alte articole

Vezi mai mult