Nespălaţii au fost detronaţi la duhoare! Un bucureştean ghinionist a nimerit în autobuz lângă un fumător de ţigări electronice, care puţea a ciorapi nespălaţi în ultimul hal. Bietul om a fost nevoit să se dea mai aproape de boschetarul autobuzului, care l-a consolat, spunându-i: “Asta e, lasă pe oricine în autobuze acum”.boschetar_autobuz_tigara_electronica.jpg

“Am urcat împreună cu împuţitul electronic în staţia Sf. Gheorghe. M-am mirat de ce boschetarul din autobuz se îndepărtează de noi din proprie iniţiativă imediat ce urcăm. Pe urmă mi-am dat seama că stau lângă un de-ăla care foloseşte dispozitive de fumat. Am mai mirosit aşa ceva o singură dată, într-o excursie la munte, când un cioban şi-a dat jos cizmele pentru prima oară după 3 luni”, spune victima duhorii.

Pentru că pasagerii huiduiau, şoferul a oprit, a intrat peste ei şi a zis: “Care te-ai urcat, bă, cu câine mort la mine în autobuz?”. Oamenii au insistat să-l dea jos pe împuţit, dar le era silă să-l atingă, aşa că au pus câte 2-3 lei fiecare şi i-au dat boschetarului, care s-a ţinut de nas şi l-a împins jos din autobuz pe împuţitul electronic. Din păcate, autobuzul urmează să fie ars, pentru că nu se poate scoate duhoarea de ţigară electronică.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Tuesday, 20.03.2018 17:17 Social

National Cinematografic